28 Αυγούστου 2014

Τροϊκανιστάν (του Θ.Καρτερού)

Η προπαγάνδα είναι ισχυρό όπλο, ιδιαίτερα στα χέρια αυτού που κατέχει τα μέσα ενημέρωσης. Στη χώρα μας η υποτελής στους γερμανούς "κυβέρνηση" κατέχει την πλειοψηφία των ΜΜΕ, κυρίως τα τηλεοπτικά. Έτσι, εκτός των άλλων, κάθε γεγονός που συμβαίνει έξω από τα σύνορά μας προσπαθεί να το μετατρέψει σαν επιχείρημα υπέρ της πολιτικής της, δηλαδή της εφαρμογής των εντολών της τρόικας, των γερμανών και της ελληνικής ολιγαρχίας.
Σε αυτό το θέμα αναφέρεται στο άρθρο του που αναδημοσιεύω στη συνέχεια ο Θ.Καρτερός.



Τροϊκανιστάν

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι σημαντικό στον όμορφο κόσμο μας, και να μην πάρει τη θέση του στην αντιπαράθεση στην όμορφη χώρα μας. Η Αργεντινή είχε πριν λίγο καιρό την τιμητική της -χύθηκαν άφθονα δάκρυα και πολύ μελάνι. Η Ουκρανία επίσης -χαμός έγινε και μ' αυτή. Επιστρατεύτηκε μαζί με τη Συρία, τη Λιβύη, το Χαλιφάτο, για να εμπεδώσουμε πόσο επικίνδυνη είναι η διεθνής κατάσταση εν γένει, η οποία επηρεάζει και την Ελλάδα. Προσοχή, προσοχή, σε κινούμενη άμμο χορεύουμε.

Τώρα έχουμε τη Γαλλία. Στην οποία η κυβέρνηση πήγε φούντο, επειδή δυο υπουργοί σήκωσαν μπαϊράκι κατά της "γερμανικής λιτότητας". Ο Ολάντ βλέπει τις Ερινύες των αριθμών -την ανεργία, την ύφεση, τη δημοτικότητά του- να τον καταδιώκουν. Ο ίδιος όπως και όλοι οι άλλοι βλέπουν την πλάτη της Λεπέν, που όλες οι δημοσκοπήσεις τη δείχνουν να προηγείται. Κι έτσι αποφάσισε ως πρόεδρος να λύσει το Γόρδιο Δεσμό, εξορίζοντας όσους προειδοποιούν για "την παγίδα που έριξε την Ευρώπη η Μέρκελ". Και αντικαθιστώντας τους με τραπεζίτες. Στελέχη του Ομίλου Ρότσιλντ!
Έπιασαν λοιπόν δουλειά στην Ελλάδα οι αναλυτές, οι σοβαροί, τα παπαγαλάκια -όχι που θα το άφηναν. Είδατε τι παθαίνει όποιος έχει αυταπάτες. Στο τέλος υποκύπτει στις αγορές, στην παγκοσμιοποίηση, στο Βερολίνο. Και για να επιβιώσει παραδίνει την οικονομία και τους εργαζόμενους σε κραγμένους νεοφιλελεύθερους, αν και σοσιαλιστής ο ίδιος. Συνεπώς στώμεν καλώς εδώ κάτω. Κοτζάμ Γαλλία λούφαξε. Ας λουφάξουμε κι εμείς στην ασφάλεια του Τροϊκανιστάν. Εθελοντικώς, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μας παίρνει. Και μπλα,-μπλα-μπλα. Όπερ έδει δείξαι.
Εδώ είναι που η στραβομάρα βγάζει μάτι. Δεν βλέπουν, ή δεν θέλουν να δούμε, ότι η πολιτική του Βερολίνου μετατρέπει την Ευρώπη σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό, εθνικό ναρκοπέδιο. Γεννάει τέρατα όπως οι ναζί στην Ελλάδα, η Λεπέν στη Γαλλία, τα φαιά κόμματα σε όλη την Ευρώπη. Εξουθενώνει και ταπεινώνει. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση και στη σύγκρουση. Συνεπώς όσοι βλέπουν τη λύση σε μια Ελλάδα-Τροϊκανιστάν, κι όχι σε μια Ελλάδα -και μια Ευρώπη- που αντιστέκεται, είναι μισθοφόροι, ή ηλίθιοι, ή έτοιμοι να την κοπανήσουν με το ελικόπτερό τους την ώρα Χ. Η οποία πλησιάζει, αλλά που να τη δουν μέσα στην απληστία τους οι Επικυρίαρχοι...
GreekBloggers.com